Tack för en väldigt bra och givande Mittbyggeträff!

Årets Mittbyggeträff gick av stapeln på World Trade Centers trevliga konferensanläggning i Stockholm. Det blev en dag med massor med nyheter, givande och inspirerande föredrag och trevliga diskussioner.

Dagen inleddes med PBL-gurun Sven-Åke Sonesson som på sitt eget sätt informerade om lite olika PBL-paragrafer och intressanta, och i vissa fall, lite speciella rättsfall.

Efter att ha lyssnat på nyheter i och kring Mittbygges tjänster var det dags för Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförbund, som innefattar Hofors, Sandviken och Ockelbo, att berätta om sig själva och deras resa till Mittbygge. De delade också med sig med flera bra förbättringsförslag.

Efter lunch fick vi ta del av nestor Robert Törnes tankar kring den digitala transformationen som sker runt om i landet och hur viktigt det var att försöka ändra sitt sätt att tänka och våga utmana ”så har vi alltid gjort”. Ni kan ta del av konferensens presentationer under ”Anslutna kommuner” > ”Ladda hem”

Har ni tankar om det vi gick igenom under Mittbyggeträffen och/eller utbildningsdagen är ni alltid välkomna att höra av er!

 

Joomlas felsökningskonsoll

Session

Profilinformation

Minnesanvändning

Databasfrågor